Om mig/referenser

Jag heter Eva M Olofsson och har under 15 års tid arbetat i offentlig verksamhet med rehab och arbetsmiljöfrågor ur ett arbetsgivarperspektiv. Jag har också de senaste åren givit rådgivning till mindre företag och stöttat enskilda chefer.

Grunden i mitt arbete är min utbildning i rehabiliteringsvetenskap, med inriktning arbetslivsrehabilitering.

2001-2004 Utbildning: rehabiliteringsvetenskap, med inriktning arbetslivsrehabilitering Mitthögskolan, Östersund

2003-2017 Orust kommun: 14 års erfarenhet med HR-frågor, inriktning rehab och arbetsmiljöfrågor, men även arbetat med friskvård, employer branding samt planerat och genomfört arbetsmiljöutbildningar.

2017 Uddevalla kommun: Delprojektledare inom ”Hälsoresan”, arbetat aktivt med tidiga insatser, samverkat med Försäkringskassan och Vårdcentraler samt planerat och genomfört rehabutbildningar.

2018- Uddevalla kommun: Fortsatt arbete med rehab- och arbetsmiljöutbildningar.

Referenser:

Eva är en oerhört skicklig arbetsmiljöspecialist med mycket djup kunskap och lång erfarenhet inom rehabiliteringsområdet. Eva har även mycket goda kunskaper i att arbeta med enskilda individer men har även lång erfarenhet av att arbeta med grupper i olika situationer gällande både den fysiska och psykiska arbetsmiljön.
Jag kan varmt rekommendera Eva.
Ann-Katrin Otinder
HR chef 
Orust kommun, 2018-04-02

Om man vill ha god vägledning och stöttning i rehabiliterings- eller arbetsmiljöarbetet, ska man vända sig till Eva. Med sin oerhörda kompetens och erfarenhet stöttar hon dig genom de utmaningar som kan uppstå när man har med personal att göra. Evas fingertoppskänsla, lyhördhet och förmåga att se varje enskilt ärende som unikt är några av hennes styrkor och det som gör att man upplever att man får professionell hjälp och känner sig trygg med Eva. 

Eva har en gedigen erfarenhet av rehabilitering och arbetsmiljö och har förmågan att få andra att lyssna. 

Analyserna är skarpa och levereras på ett konstruktivt och lösnings fokuserat sätt. Att driva utveckling och inte stanna upp i processen är viktiga delar för Eva. 

Jag kan starkt rekommendera Eva om du har frågor som rör rehabilitering och arbetsmiljö eller andra personalfrågor. Du kommer vara i trygga händer och kan vara säkra på att få professionell stöttning av en person med djup och bred kunskap inom området. 

Ann-Louise Joona, HR Specialist på Uddevalla Kommun, 2018-03-30

Eva M är mycket duktig personalutvecklare. Hon är professionell, kunnig och bra på att driva processer. Eva M är målinriktad och tydlig. Det är roligt att arbeta med henne, för då vet man att saker blir gjorda!

Susanne Hofling, rektor för grundskolan , 2014-04-17